Hirdetés

Sylvester Stallone bevonásával készül a Cliffhanger reboot

|

Egy akciófilmes rendező és a Halálos iramban franchise producere vette kezelésbe a projektet.

Hirdetés

Sylvester Stallone már 77 éves lesz júliusban, de így sem lassít: a héten mutatják be A galaxis őrzői 3-at, amelyben ő is felbukkan; közeleg továbbá a rá és családjára fókuszáló reality; de készül még A feláldozhatók 4, amelyben Barney Rossként tér vissza; valamint folytatódni fog a Tulsa King című gengszteres sorozata is. Számos projekt valósulhat meg tehát vele, például James Byron Huggins regénye, a Hunter adaptációja. 

A Varietynek köszönhetően az is kiderült, hogy rebootot kap a színész egyik klasszikusa, az 1993-ban bemutatott Cliffhanger - Függő játszma, és Stallone bizony ebből sem szeretne kimaradni. 

Hirdetés

A Cliffhanger rebootját Ric Roman Waugh fogja rendezni, aki korábban olyan akciófilmeket készített, mint a Csapda, a Támadás a Fehér Ház ellen 3 és a Greenland - Az utolsó menedék. Waugh Mark Bianculli (Vadászok, A csontember) forgatókönyvéből dolgozhat majd, a projektet pedig a Halálos iramban franchise egyik producere, Neal H. Moritz is támogatja Stallone produceri cége, a Balboa Productions mellett. Ez még nem is lenne furcsa, viszont maga Sly is szerepelni fog benne. 

A jelentés szerint a színész újfent az eredeti karaktere, azaz Gabe Walker hegymászó bőrébe bújik majd, viszont a főszereplő nem ő lesz, mivel a Variety úgy tudja, hogy jelenleg is zajlik a casting a főszerepre. Waugh a nyilatkozata alapján nagyon lelkes a projekt miatt, és ő nem rebootként, hanem következő fejezetként hivatkozik rá: 

"A '80-as és '90-es évek legnagyobb akciófilmjein nőttem fel, sokukon magam is dolgoztam, a Cliffhanger messze az egyik kedvencem volt. A következő fejezet élén állni, és magával a legendával, Sylvester Stallone-nal megmászni az olasz Alpokat egy valóra vált álom. Nagyszerű kihívás lesz új magasságokba vinni ezt a franchise-t, amit nem veszek félvállról."

Moritz is úgy nyilatkozott, hogy hihetetlenül izgatott amiatt, hogy folytatják Gabe Walker történetét és megismertethetik ezt az ikonikus sztorit a filmnézők egy új generációjával, szóval lehetséges, hogy afféle soft rebootot kapunk, mint amilyenek a Creed-filmek is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)