Hirdetés

Star Wars: The Last Jedi - Leia szerepe változatlan marad

|

A színésznő tragikus halála után kérdéses volt a sorozat folytatása, de a Disney kitart az eredeti szándékai mellett.

Hirdetés

A tavalyi évben rengeteg legendás színésztől és zenésztől kellett elbúcsúznunk, többek között Carrie Fishertől is, aki a Star Wars filmek Leia hercegnőjeként lett világhírű. A színésznő halála után kérdéses lett, hogy a készülő Star Wars: The Last Jedi történetén esetleg módosítani kell-e majd, a Disney pedig most tisztázta a helyzetet.

A nyolcadik Star Wars filmet már jó ideje leforgatták, így arra nem lesz szükség hogy a Rogue One-hoz hasonlóan digitális úton adják hozzá a filmhez Fisher jeleneteit, a Disney vezérigazgatója, Bob Iger pedig nemrég meg is erősítette, hogy erre nem is lennének hajlandóak:

"Amikor megvettük a Lucafilmet, akkor úgy döntöttünk, hogy három filmet fogunk készíteni. Tavaly év végén egy hatalmas tragédia ért minket. Carrie végig szerepel a nyolcadik epizódban és nem fogunk változtatni a jelenetein. A Rogue One-ban voltak digitális színészeink, de Carrie-vel nem fogunk ilyesmit tenni."

Természetesen felmerül a kérdés, hogy vajon mi a helyzet akkor a Star Wars kilencedik epizódjával, de a Lucasfilm ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a folytatásban sem fogják digitális technikával felhasználni a színésznő külsejét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)