Hirdetés

Star Wars: Han Solo - hamarosan jön az első trailer?

|

Chris Miller és Phil Lord több hónapnyi munka után ki lettek dobva a Han Solo projektből, de ettől függetlenül nincs harag köztük és a stáb között. Ezért lehet az, hogy ők tudnak valamit, amit mi még nem.

Hirdetés

A Phil Lord és Chris Miller páros egyik fele nem túl aktív a közösségi média felületein, de Miller most felbukkant és egy nagyon sejtelmes tweettel borzolta fel a Star Wars rajongók fantáziáját.

Hirdetés

Chris Miller üzenete annyit tartalmaz, hogy "valami jön", ami nem túl beszédes, de ha a dátumokat nézzük, akkor jó okunk van arra tippelni, hogy az a valami a Solo: Egy Star Wars-történet teaser trailere lehet.

A film a tervek szerint május 24-én fog a mozikba kerülni, ami azt jelenti, hogy 6 hónap múlva már szinte csak erről fogunk beszélni. A jövő héten láthatjuk majd a Star Wars: Az utolsó Jedik című epizódot, így esélyes, hogy a premier után már kapunk is egy ízelítőt a franchise következő lépéséből.

Ha tévedünk, akkor még két lehetőség tűnik igazán esélyesnek. A Phil Lord és Chris Miller duó jelenleg is dolgozik a The LEGO Movie 2-n, így arról is szólhatott a bejelentés, illetve az sincs kizárva, hogy egy DCEU bejelentést kapunk. Phil és Miller írtak egy korai vázlatot a The Flash filmhez, és van rá esély, hogy ők kapják a rendezői posztot.

Az üzenet sejtelmessége, és az időzítése azonban a Solo filmre tereli a gyanút. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)