Hirdetés

Darth Maul egy egész csapat jedit intéz el ebben a kiváló rajongói filmben (videó)

|

A Star Wars-minőséghez illő fénykardpárbajokat láthatunk a kiváló rajongói rövidfilmben, ami Darth Maul kiképzésének utolsó próbatételét képzelte el.

Hirdetés

Abban talán minden Star Wars-rajongó egyetért, hogy a Baljós árnyak egyik legjobban sikerült része Darth Maul karaktere volt, így kicsit igazságtalannak érződik, hogy a karakter a kánon szerint egy póklábakon járó robottestben végezte. Egy rajongói film viszont méltó módon mutatja be a sith tanítványt.

A Darth Maul: Apprentice viszonylag egyszerű történettel operál: a titokban tartott kiképzését végző sithre rátalál egy csapat jedi, akiket mindenképpen le kell győznie, hogy megőrizhesse kilétének titkát. Miután ezt alig több mint két perc alatt felvezetik nekünk a film készítői, át is térnek a zseniálisan sikerült fénykard-csatákra, amik a videó jelentős részét teszik ki. Szerencsére. Ezek ugyanis kiváló koreográfiát követnek és a kardok mozgása mellett még néhány kifejezetten akrobatikus jelenetet is sikerült felvenniük.

A filmek idővonalát ismerve persze nem volt nehéz kitalálni, mi is lesz a csata végkimenetele, de ettől függetlenül egy kis fénykard-harcot mindig szívesen nézünk, pláne, ha ilyen jól néz ki. A készítők némi bepillantást is engedtek a lélegzetelállító látványvilág készítésébe is, így az alábbi videón láthatjátok, nem kevés munka kellett a Star Wars-filmekhez is méltó koreográfia elkészítéséhez, de például Darth Maul sminkjének elkészítését is megörökítették.

Nektek melyik, a filmekben nem látott Star Wars-történet a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)