Hirdetés

Megvan, milyen korszakban játszódik a következő Star Wars mozi?

|

Elvileg a legendás sith, Darth Bane is fontos szerephez juthat a 2022-ben érkező következő filmben.

Hirdetés

Making Star Wars értesülései szerint körvonalazódni kezd a Star Wars univerzum Skywalker saga utáni iránya. A legfrissebb híresztelések szerint a következő mozifilm (ami 2022-ben fog érkezni) nem előre, hanem épp visszafelé ugrik egy kicsit az időben. Fontos, hogy csak egy "kicsit", szóval a régi köztársaság korára váróknak továbbra is a türelem nemes erényét kell gyakorolniuk. 

Hirdetés

Az említett forrás szerint ugyanis mintegy 400 esztendőt repülünk vissza a múltba, a "High Republic" korszakba. Ekkor sith oldalon Darth Bane volt a központi figura, tudjátok, ő találta ki a "kettő szabályát", azt a parancsolatot, amely értelmében egyszerre csak két sith lehet: egy mester és egy tanítvány. Korábban temérdek sith volt az univerzumban, de Bane kivételével kiirtották őket a jedik. Bane-nel a kánonba tartozó alkotások közül egyedül a The Clone Wars animációs sorozatban találkozhattunk (ahol szellem formájában jelent meg), de az immár Legendák kánonba sorolva több regény is foglalkozott vele. Apropó jedik: élt már ekkor egy közismert jedi lovag, aki elvileg az új moziban is fontos szerephez juthat. Ő pedig nem más, mint Yoda. Értelemszerűen egy jóval fiatalabb Yodáról van itt szó, érdekes lenne tényleg látni a mester ifjabb éveit is. 

Érdekesség még, hogy nem egy trilógia kezdeteként tervezik a filmet (már ha helyesek az értesülések persze), hanem egy teljesen különálló moziként, de azért valamilyen szinten kapcsolódni fognak egymáshoz az új Star Wars mozifilmek is. Ezeket az egymáshoz azért kötődő, de nem trilógiaként kezelendő filmeket készítette volna el a Trónok harca alkotópárosa, D.B. Weiss és David Benioff, de ők ugyebár dobbantottak a projekt éléről. 

Kathleen Kennedy az utóbbi időben többször hangsúlyozta, hogy az elmúlt években filmes fronton minden energiájukat arra fordították, hogy pontot tegyenek a Skywalkerek történetének végére, most viszont, hogy immár ezzel készen vannak, jöhet valami teljesen új, teljesen más. Ti örülnétek, ha ez a "teljesen új" tényleg a köztársaság fénykorát, és Darth Bane karakterét jelentené? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)