Hirdetés

Napi büntetés: idén karácsonykor Chewie énekli a Csendes éjt

|

Ha Star Wars rajongó vagy és még nem kaptál herótot a karácsonyi daloktól, egyszer mindenképp hallgasd meg ezt a klasszikust Chewbacca előadásában!

Hirdetés

Az 1978-as szörnyszülött Star Wars Holiday Special óta sokkal jobb emlékek is fűződnek a karácsony és a Csillagok háborúja kettőséhez, például az utóbbi években az ünnepek előtt kiadott két új film. De a How It Should Have Ended csapatának egy újabb csodás videót adhatunk ehhez a listához.

A frappáns alternatív filmbefejezéseket is gyártó csapat az ötlet korábbi gazdájának engedélyével ismét összeválogatott néhány Chewbacca-morgást a filmekből, majd a Csendes éj zenei hangjaihoz igazították mindenki kedvenc wookie-jának mondanivalóját. Bár az eredmény Han szerint "röhejes", mindenképp érdemes egyszer belekóstolni a Kashyyyki ünnepek hangulatába, amihez csak a fenti videóra kell kattintanotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)