Hirdetés

Star Wars Celebration Europe - kövesd az eseményt élőben itt!

|

A hétvégén zajlik az európai Star Wars ünnepély, ahol többek között Mark Hamill is előadást tart. Nézzétek az élő közvetítést velünk!

Hirdetés

A napokban sok-sok Star Wars témájú hír várható, ugyanis Londonban épp most tartják a Star Wars Celebration Europe idei felvonását.

Aki nem tudott eljutni, az otthonról is nézheti az érdekesebb előadásokat. 12:30-kor kezdődött Mark Hamill előadása (vissza tudtok tekerni az elejére, ha kíváncsiak vagytok rá), amit 14:00-tól az Ashoka's Untold Tales (Ashoka el nem mondott meséi) panel követ.

A teljes műsort megtaláljátok a fenti videó leírásában, viszont ami még érdekes lehet, az a 17:00-kor induló Rogue One: A Star Wars Story előadás, melynek középpontjában a decemberben mozikba kerülő új film, a Zsivány Egyes áll majd.

Ha bármi külön említésre méltó jön, megírjuk külön hírben, figyeljétek a GSO-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)