Hirdetés

A Star Wars: Zsivány Egyes Cassian Andorja is saját sorozatot kap

|

A Disney nem vesztegeti az idejét a Disney+ sorozatok bejelentésével. A következő a sorban egy Star Wars széria, ami a Zsivány Egyes kémjével foglalkozik majd.

Hirdetés

Miután a Disney CEO-ja, Bob Iger megerősítette a Loki sorozat érkezését, gyorsan bejelentette, hogy a Star Wars rajongók is kapnak egy kis szeretet. A franchise egy Cassian Andor karakterére épülő szériával fog bővülni a streaming szolgáltatáson keresztül.

Hirdetés

Cassian Andor volt a morcos, taktikus és kegyetlen kém a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetben, ami gyakorlatilag egy előzményfilm. Tehát most kapunk egy előzménysorozatot az előzményfilmhez. A jó hír, hogy Diego Luna nagy örömmel tér vissza a képernyőkre.

"Rengeteg kellemes emlékem van az együtt végzett remek munkáról és a közben kialakult kapcsolatokról. Egy fantasztikus kaland áll előttünk, és ez az új izgalmas formátummal új esélyt kapunk rá, hogy mélyebben bonthassuk ki ezt a karkatert."

A Zsivány Egyes sztárja végtelen lendülettel ugrik vissza a szerepbe, mi pedig örömmel látjuk majd a Disney+-on. Reméljük a széria lesz olyan ütős, mint amennyire a film vége volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)