Hirdetés

Valóra vált a halálos beteg Star Wars-rajongó álma

|

Ahogy az várható volt, a Disney sem egy szívtelen cég. Megengedték, hogy egy rajongó még halála előtt megnézhesse a Star Wars: Az ébredő Erőt.

Hirdetés

Nemrég mi is megírtunk nektek, hogy Daniel Fleetwood, a messzi messzi galaxis egyik eltökélt rajongója a premier előtt szeretné megtekinteni az új Star Wars epizódot. Minderre azért vágyott, mert gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak nála az orvosok, akik szerint Daniel nem fogja már megélni a film bemutatóját. Azóta a teljes GameStar csapat és az egész világ együtt drukkolt neki, és ma már boldogan írhatunk arról, hogy megtörtént a rendhagyó vetítés.

A houstoni srác történetét egyből felkapta a közösségi média. Régi és új Star Wars szereplők, Mark Hamill és John Boyega is azért kampányolt, hogy Daniel megnézhesse a filmet, mielőtt még túl késő lenne. A Disney és a Lucasfilm nem húzta sokáig a dolgot, Daniel Fleetwood már látta a Star Wars: Az ébredő Erőt. Erről felesége tett közzé egy boldog Facebook posztot.

To all our wonderful supporters, friends, family and awesome strangers: Daniels final dream was just granted!!! Today...

Posted by Ashley Fleetwood on Thursday, 5 November 2015

A házaspárt maga J.J. Abrams, a film rendezője hívta fel telefonon, mindenképpen ő akarta velük elsőként közölni az örömteli hírt. Daniel végül saját otthonában nézhette meg a Star Wars VII vágatlan verzióját.

J.J. Abrams már korábban is teljesített egy hasonló kérést, mikor egy halálos beteg Star Trek rajongó ügyében járt közben, aki szintén premier előtt szerette volna megnézni kedvenc univerzumának legújabb moziját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)