Hirdetés

2021-re a jelek szerint még egy Marvel mozival készül a Sony

|

Eddig csak a következő Pókember filmre számítottunk tőlük jövőre, de a legfrissebb hírek szerint 2021 októberére is konkrét terveik vannak.

Hirdetés

Némi mosolyszünet után a Sony és a Marvel/Disney illetékesei is belátták, hogy van egy dolog, amit mindennél jobban szeretnek: a bevételi rekordokat. Így végül a barátságos és közkedvelt Pókember mégis maradhatott a Marvel filmes univerzum része, következő kalandját pedig 2021. július 16-án fogja leszállítani a Sony. Azt is tudtuk, hogy idén júliusban érkezik a Morbius film, 2022 áprilisában pedig a Pókember: Irány a Pókverzum folytatására számíthatunk. Most viszont kiderült, hogy még egy film lapul a Sony ingujjában. 

Hirdetés

Az ERC ugyanis arról számolt be, hogy egy újabb közös Sony-Marvel film érkezik, egészen pontosan 2021. október 8-án. Mivel a Morbius első előzetese már eléggé konkretizálta azt, hogy immár a Sony filmjei is kapcsolódnak a Marvel filmes univerzumhoz, a lehetőségek gyakorlatilag szinte korlátlanok. Korábban hallottunk esetleges Fekete Macska, Silver Sable, SlikNightwatchMadame Web és Kraven filmekről is, de konkrétumokat nem igazán hallottunk eddig velük kapcsolatban. Ugyancsak elképzelhető, hogy a régóta pihentetett Baljós Hatos (Sinister Six) projektet veszik elő, és több gonosztevő egyesíti erejét Pókemberrel szemben. 

Szerintetek milyen új Marvel mozival készül a Sony 2021-re? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)