Hirdetés

Snoop Dogg legújabb albuma egy játék borítóját másolta

|

Sosem gondoltuk volna, hogy Snoop Doggot és a Kinectet egy mondatban emlegetjük majd, de egy plágiumgyanú miatt most mégis ez a helyzet.

Hirdetés

Bizonyára sokan várták epekedve Snoop Dogg következő zenéjét, amely a Heavy Hittas névre keresztelt kislemez képében jelent meg, csakhogy azok a rajongók, akiknek van/volt egy Kinect is a birtokukban, valami furcsa dologra lettek figyelmesek a borítót megpillantva.

Hirdetés

A Heavy Hittas elején ugyanis ugyanaz a grafika szerepel, mint amivel egy Kinectes játék, a Rise of Nightmares is megjelent Xbox 360-ra, még 2011-ben a Sega gondozásában. Ráadásul a két kép nem csupán hasonlít egymásra, apró eltérésektől eltekintve teljesen megegyeznek. Nézzétek:

Többen is megkeresték ezzel a felfedezéssel kapcsolatban a Segát, de ezidáig sem Snoop Dogg, sem a kiadó nem reagált a dologra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)