Hirdetés

Ryan Reynolds széttrollkodta az X-Men stábjának videós találkozóját

|

A Deadpoolt alakító színész nem hazudtolta meg magát, kéretlenül toppant egy mókás videóban Hugh Jackman, Patrick Stewart, Halle Berry és Famke Janssen videokonferenciájába.

Hirdetés

Mostanában egyre több klasszikus filmsorozat stábja ragadta meg az alkalmat egy "újraegyesülésre" a különböző videokonferenciás alkalmazások segítségével. Az alábbi humoros felvétel azt mutatja meg, mi történik, ha egy ilyen buliba betoppan egy hívatlan vendég.

Hirdetés

Aki ráadásul nem más, mint maga Deadpool, azaz Ryan Reynolds, aki úgy érezte, ebben a társaságban bizony neki is ott a helye. Nos, a jelek szerint a többiek másként gondolták, szépen sorban mindenkinek sürgős teendője akadt, és a végén csak Hugh Jackman maradt ott Reynoldsszal. Akadnak még további meglepetésvendégek is az alábbi (egyébként teljesen nyilvánvalóan szkriptelt) videóban, szóval inkább indítástok el, nem akarjuk előre ellőni az összes poént.

Az egész mókának egyébként az volt a célja, hogy a vicces jelenettel a színészek "a hétköznapok szuperhőseit" ünnepeljék meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)