Hirdetés

Rogue One: A Star Wars Story - itt az első előzetes!

|

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet első előzetese megérkezett, és ez alapján egy a korábbiakhoz képest nagyon más filmet kapunk.

Hirdetés

Még másfél évet várhatunk arra, hogy kiderüljön, Luke Skywalker tud-e beszélni, kinek a gyermeke Rey, és választ kapjunk minden olyan további kérdésre, ami Az ébredő Erő után megválaszolatlanul maradt.

Decemberben viszont érkezik a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, melyben egy maréknyi csapat azt a feladatot kapja, hogy ellopja az első Halálcsillag terveit. Visszaugrunk tehát az időben, eltűnnek a Jedik, csak a lázadók, a Birodalom rohamosztagosai, a lépegetők maradnak. Lesznek azért ismerős arcok (mint például Mon Mothma, akit most nem Caroline Blakinston alakít), és cameókra is számíthatunk. Nézzétek meg az első előzetest, és mondjátok el, hogy tetszik egyelőre.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (szokni kell még ezt a magyar címet) december 15-étől látható a hazai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)