Hirdetés

Napi büntetés: Rick and Morty sem úszta a felnőttfilmes paródiát

|

Miután megnéztük a trailerét, azt kívántuk, bárcsak ne forgatták volna le a Rick and Morty felnőttfilmes paródiáját.

Hirdetés

A nemrég megesett szecsuani szósz incidens is jól példázza, mennyi elkötelezett rajongót gyűjtött az első három évad megjelenése során a Rick and Morty. Ez pedig néhány egészen kellemetlen mellékhatásokkal is jár, például nemrég egy pornóparódia is készült a vígjátéksorozat alapján.

Hirdetés

Erről a készítők egy, a ténylegesen felnőtteknek szóló részeket kihagyva egy trailert is kiadtak, de ez inkább baromi kínos lett, mint vicces. Az látszott, hogy a készítők megpróbáltak minél több szófordulatot és gyakori helyzetet átemelni a sorozatból - igen, még Pickle Rick is bekerült némileg átalakított formában. De poént igazán nem sikerült kihozniuk ebből az ötletből és még az "annyira rossz, hogy már vicces" szintet sem sikerült elérniük. Így az alábbi trailert is csak akkor ajánljuk, ha nagyon kíváncsiak vagytok, annak ellenére, hogy viszonylag ártalmatlan a videó (nem úgy, mint a teljes változat, értelemszerűen).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)