Hirdetés

Rémisztően néz ki Tigris, aki a Micimackó: Vér és méz 2-ben áll be a gyilkos állatok közé

|

Igen, volt akkora siker a Micimackó: Vér és méz, hogy bővüljön a horror-állatkák csapata.

Hirdetés

Micimackó közkinccsé vált, és hát ez lett belőle: a Winnie the Pooh: Blood and Honey jött, mindenki látta (testvéroldalunk, a Puliwood kritikusa is), és bizonyos értelemben győzött, hiszen már készül a folytatás is. Több mint 5 millió dollárt termelt a film a kasszáknál, és mivel extrém alacsony költségvetéssel készült, így azonnal rá is ugrottak a második Vér és méz sztorira az alkotók.

Egyébként ha érdekel valakit, hogy mit is jelent a mozis matek, hogyan számolható ki egy film sikere, annak készítettünk egy alapos magyarázó cikket, bár nem ez a széria szorul nagy számolgatásra, lássuk be.

Hirdetés

Akárhogy is, a Vér és méz 2-ben jön majd Tigris is - feltehetően a műfaj rajongóinak nagy örömére, és már képeket is kaptunk róla, hogyan fest majd a filmvásznon. Ugyebár ebben a sztoriban Róbert Gida magára hagyja kis barátait, akik ettől teljesen bekattannak és mészárolni kezdenek, Tigris sem öregedik majd szépen a téboly fogságában, rémisztő alakot sikerült kreálni belőle Lewis Stanton segítségével.

Nézzétek meg a képeket itt:

Scott Jeffrey producer szerint a nagyobb költségvetés jót tesz majd a filmnek, még ijesztőbb lesz Tigris, meg a többi hentes állatka is, és a közeljövőben még több Micimackó-karakterre számíthatunk a vérgőzös Százholdas pagonyban. Mondjuk azt, hogy ez jó hír, de egyelőre nehezen tudom komolyan gondolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)