Hirdetés

Melyik Quentin Tarantino kedvenc karaktere?

|

Tarantino rengeteg izgalmas karaktert alkotott meg az elmúlt évek során, de van egy, ami különösen a szívéhez nőtt.

Hirdetés

Mindegyikünknek megvan a magunk kedvenc Tarantino karaktere, de az talán egy picit meglepő lesz, hogy magának a mesternek ki a szeme fénye.

A rendező elárulta, hogy a Becstelen Brigantykból Hans Landa a legnagyobb kedvence azok közül, akiket ő írt.

"Landa a legjobb karakter, akit valaha írtam, és lehet, hogy a legjobb karakter, akit valaha írni fogok. Nem is tudtam (amikor megírtam), hogy egy nyelvészeti zseni. Valószínűleg ő a történelem egyetlen nácija, aki tökéletes jiddist beszél."

Tarantino egyébként majdnem lefújta az egész filmet csak azért, mert nem talált elég tehetséges színészt Landa szerepére. Szerencsére azért Christoph Waltz megmentette a projektet.

"Németeket játszó, németül beszélő németeket akartam. Kezdtem kicsit aggódni, mert úgy voltam vele, hogy a tökéletes Landa nélkül nem akarom megcsinálni a filmet.

Egyértelmű volt, hogy ő lesz az emberem. Lenyűgöző volt, bármit is csinált. Elképedtünk, amikor befejezte. Csak úgy okádtuk a dicséreteket: úristen, elképesztő voltál, fantasztikus voltál, köszönöm, köszönöm, köszönöm."

Nektek ki a kedvenc karakteretek Tarantino munkáiból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)