Hirdetés

Pindúr pandúrok - jön az új sorozat

|

Premierdátumot kapott a Pindúr pandúrok rajzfilmsorozat legújabb verziója.

Hirdetés

Mohó Jojó és Borzasztóni megint rosszban sántikál, valakinek pedig fel kell venniük ellenük a harcot. A jövő hónapban visszatérnek a Pindúr pandúrok, cukor, só, minden, mi jó. A Cartoon Network csatorna április 4-én tűzi műsorára az új széria első részeit.

Bizony kezdésként már rögtön egy dupla epizódot kapnak a Pindúr pandúrok rajongói. Ezután minden hétköznap új részt kapunk a három kislány kalandjaiból, egészen pontosan április 15-ig. Ezután április 21-től áttérnek majd a heti egyszeri vetítésre.

Ha azonban nem tudtok már áprilisig várni és netán az amerikai Austinban jártok, akkor a South by Southwest fesztiválon meglátogathatjátok a premier vetítést, az elő-partit és a Pindúr pandúrok parádét, jelentsen ez bármit is.

Ti meg fogjátok nézni Sziporka, Puszedli és Csuporka legújabb kalandjait? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)