Hirdetés

Összecsapnak a Pókember klónok, nem mindenki akarja Ben Reillyt új hálószövőnek

|

Elmagyarázzuk, mi is az új Pókember mögött álló Beyond Corporation, és ki Miles Morales immár jófiú klónja.

Hirdetés

Nemrég nagyobb cikkben és videóban foglalkoztunk azzal, Marvel miért most öli meg Pókembert (valamint Doctor Strange-et és Skarlát Boszorkányt), amikor épp most érkeznek ezen karakterek mozifilmjei. A megszokott Pókembert, Peter Parkert minden fel szerint egyik legismertebb klónja, Ben Reilly váltja, a legújabb képregényekből viszont úgy tűnik, ezzel a cserével nem mindenki elégedett maradéktalanul.

A Miles Morales: Spider-Man #33 képregény nemrég közzétett borítója alapján Miles Morales és saját klónja, Shift állnak a Beyond Corporation toronyházának tetején, az előzetes infók alapján pedig magával Bennel is összeakasztják a bajszukat.

Hirdetés

Először gyorsan tisztázzuk, mi is az a Beyond Corporation, ami szorosan kapcsolódni fog a Ben Reillyt a középpontba álltó új Pókember korszakhoz, a most induló Spider-Man Beyond érához. A Beyond Corporation a Marvel képregényes világának egyik legelvetemültebb, leggonoszabb szervezete, ami szuperhősök megtévesztésére, átverésére, majd testileg és lelkileg is totális összezúzására koncentrálódott, többeknek meggyűlt már velük a baja. Simán belekavarnak a multiverzum szövevényes hálójába is, ha épp úgy tartja a kedvük, egyik univerzumból a másikba helyezik át a hősöket, törlik vagy épp módosítják az emlékeiket. A világokon kívüli világból, az "Outside"-ból származó Beyond Corporation mindezt ráadásul egyetlen okból teszi: mókából. Igen, ők így szórakoznak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre nem tudni, mivel veszik majd rá Ben Reillyt arra, hogy ő legyen a Beyond Corporation saját Pókembere, de elég valószínű, hogy most sem a szívjóság vezérli őket, valami turpisság lesz a dologban. Minden bizonnyal ezt sejtette meg Miles Morales, az Ultimate világból érkezett új, fiatal Pókember, és az ő klónja, Shift is, és ezért fognak szembe kerülni a Miles Morales: Spider-Man #33-ben Bennel. Úgy fest, a Beyond Corporation egyenesen azt akarja egyébként Bentől, hogy számoljon le Milesszal, és ő legyen az "egyetlen" Pókember - tény, hogy Google kereső szempontból nem túl szerencsés az, hogy Miles is egyszerűen csak a Spider-Man névre hallgat.

Íme a Miles Morales: Spider-Man #33 említett borítója:

Fontos lehet még azt is tisztázni, hogy a fenti borítón Miles a bal oldalon áll. Miles Morales ugyanis nemrég karaktere debütálásának 10. évfordulója alkalmából egy teljesen új szuperhősruhát kapott. Jobb oldalt pedig a korábban említett Shift áll, aki Miles Morales egyik klónja. Saját klóntörténetében Morales három klónt kapott a Marvel írógárdájától, a trió pedig egyből le is akarta győzni Milest. Vezetőjük, Selim pont úgy néz ki mint Miles, a másik két klón viszont valódi szörnyeteg.

Mindspinner a legfélelmetesebb talán, neki hat vörösen izzó szeme, egészen pókforma testalkata, és négy hegyes csápja van. Shift pedig szabadon formálhatja saját bőrét, bármikor növeszthet magának embertelenül vastag, izmost kart, de akár azt is meg tudja oldani, hogy tíz kéz nőjön ki hirtelen a hátából.

Shift végül Miles oldalára állt át, felülkerekedtek Selimen, Mindspinner pedig meghalt. Shift azóta a jófiúk csapatát erősíti, Miles Morales oldalán veszi fel a harcot a bűnözőkkel, jelen állás szerint pedig a Beyond Corporation (és Ben, az új Pókember) ellen is ketten vonulnak csatába.

A cikk elején említett videót itt tudjátok megnézni:

Nyitókép: Screen Rant

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)