Hirdetés

Olyan erősen nyitott a Percy Jackson sorozat a Disney+-on, hogy rekordot döntött

|

Rick Riordan regénysorozatának legújabb adaptációjára nagyon kíváncsiak voltak az előfizetők.

Hirdetés

Rick Riordan öt kötetből álló fantasy regénysorozatát, a Percy Jackson és az olimposziakat már ismerhetik a mozinézők is, hiszen 2010-ben készült belőle film, amit három évvel később egy folytatás is követett. Trilógia azonban nem lett belőle, és időközben a 20th Century Foxot bekebelezte a Disney, amely látott potenciált az alapanyagban, de nem filmként, hanem a Disney+-ot erősítő sorozatként, amelyben az új arcok mellett olyan ismerősök is felbukkantak, mint Lance Reddick (John Wick-filmek, Resident Evil), Toby Stephens (Fekete vitorlák, Lost in Space), Jay Duplass (Ipar, A fájdalom ügynökei) és Jason Mantzoukas (A diktátor, Hormonokkal túlfűtve). 

Az adaptáció - amelyet Riordan aktívan támogatott - december 20-án rajtolt el a Disney streamingszolgáltatásán, és a statisztikák alapján a vállalat minden várakozását felülmúlóan nyitott.

Hirdetés

Bár a Percy Jackson debütálását szerda hajnalra hirdették meg, a WandaVízió és A Mandalóri mintájára már korábban, kedd este nézhették a rajongók, ez a lépés pedig kifizetődőnek bizonyult: a Disney sajtóközleményben dicsekedett el vele, hogy a Percy Jackson és az olimposziak "minden idők legjobb Disney Branded Television premierje" lett, valamint ott van 2023 öt legjobb évadpremierje között is. Ez annak köszönhető, hogy az első epizód hat nap alatt világszerte 13,3 millió nézőt vonzott a Disney+-on és a Hulun egyaránt. A közösségi médiában a #PercyJackson hashtag 212 millió megtekintést generált TikTokon az elmúlt hét nap folyamán. 

A Disney+-on egyelőre az első három epizód tekinthető meg. Ti elkezdtétek már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)