Hirdetés

Oliver Stone páros lábbal szállt bele Keanu Reeves filmjébe

|

A veterán rendező szerint a John Wick 4. része hihetetlenül undorító.

Hirdetés

A John Wick sorozat negyedik részében Keanu Reeves pontosan azt csinálta, amit a nézők vártak tőle, ettől függetlenül nem rritka az olyan vélemény, amely szerint az akciópornó legutóbbi epizódját már kissé (?) túlzásba vitték. Ettől függetlenül, a rajongóknak nem kell aggódnia: már hivatalos, hogy érkezik a John Wick 5. is.

Az egykor szebb napokat látott rendező, Oliver Stone viszont nem ez utóbbi tábort erősíti. A filmes - akinek a nevéhez olyan klasszikusok fűződnek, mint A szakasz, a Született gyilkosok vagy a Tőzsdecápák - nemrég a Variety-nek adott interjújában mondta el karakteres véleményét a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

"A repülőn láttam a John Wick 4-et. Ez azért már túlzás. Szerintem ez a film hihetetlenül undorító. Gusztustalan. Nem tudom, mire gondoltak a készítők. Keanu Reeves megöl..nem is tudom...három-négyszáz embert ebben a ki****ott filmben"

- fogalmazta meg sarkos véleményét Stone.

A rendező elmondta, hogy háborús veteránként rendkívül hiteltelennek érzi az akciójeleneteket.

"Tisztában vagyok vele, hogy ez csak egy film, de inkább olyan, mint egy videojáték. Hány autót lehet még összetörni? Hány kaszkadőrmutatványt lehet még végrehajtani? [...] Mindegy, hogy egy Marvel szuperhősről vagy egyetlen emberről van szó, nincs semmi különbség. Ugyanolyan hiteltelen az egész"

- folytatta a rendező.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A filmben egyébként John Wick figurája 140 embert öl meg, úgyhogy Stone egy picit túlzott, de az üzenet így is érthető. A filmes, akinek az utolsó komolyabb alkotása a 2016-os Snowden volt, az interjúban panaszkodott még egy picit a filmipar jelenlegi állapotával, illetve azzal kapcsolatban, hogy a stúdiók vezetői ma már csak a bevételi mutatókat nézik.

"A showbizniszben dolgozó emberek idióták. Csak a trendek és a divatok után mennek, így az egész szakma divatiparrá változott"

- tette hozzá Oliver Stone.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)