Hirdetés

Nincs tovább, egyetlen évad után elkaszálta a Netflix a Cobra Kai alkotóinak új sorozatát

|

Felesleges várni a magyarul Total KO címen futott Obliterated folytatását, a továbbiakban más produkciókban kell keresni a vicces körítésbe csomagolt robbanásokat, lövöldözéseket és szexet a képernyőn.

Hirdetés

Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Josh Heald hármasa nagy szolgálatot tett az emberiségnek, vagy legalábbis azoknak, aki kedvelik a harcművészet témájára felhúzott alkotásokat, amikor úgy döntött, hogy feltámasztja a Karate kölyök franchise-t. Visszahoztak egy sor régi szereplőt, bemutattak új, szerethető karaktereket, s bár az egész történet csupa elcsépelt elemből építkezett (barátból ellenség, ellenségből barát), a remek humor, a jó koreográfia, a kiváló zenék simán elvitték a hátukon az egyszerre nosztalgikus, mégsem reménytelenül maradi produkciót.

Tavaly valami hasonlóval próbálkoztak az akció-vígjátékok zsánerében az Obliterated (magyarul Totál KO) révén, de már a lesújtó kritikák is jelezték, hogy légy került  levesbe. A durván másnapos, az orruknál fogva vezetett, többszörösen átvert különleges ügynökök története ott vérzett el, hogy amikor fékeznie kellett volna, tövig nyomta a gázpedált, és nem fogadta meg a Trópusi viharban Lincol Osirisszá átvedlett Kirk Lazarust alakító Robert Downey Jr. tanácsát, miszerint "Sose szabad fullba nyomni a kretént."

Hirdetés

A Totál KO (itt megnézheted az első és egyetlen évadot, ha adnál neki egy esélyt) egyik visszatérő poénja volt, hogy a szedett-vedett csapat erőembere teljesen kiborult az éhségtől, és mindig, amikor végre ételhez jutott volna, történt valami, ami meggátolta az evésben. A nem túl szellemes humor, a nonstop akció és a kendőzetlen szex koktélja a jelek szerint a nézőknek sem  jött be igazán, hamar kipörgött a Top 10-ből, és a Netflix számok alapján ítélő döntéshozói ebből levonták az általuk helyesnek vélt következtetést. Nem érdemli meg a második évadot.

Ez nyilván csalódás azoknak az előfizetőknek, akik jól szórakoztak Ava Winters (Shelley Hennig), Chad McKnight (Nick Zano), Trunk (Terrence Terrell), Angela Gomez (Paola Lázaro), Hagerty (C. Thomas Howell), Maya Lerner (Kimi Rutledge) és Paul Yung (Eugene Kim) csetlés-botlásán, de talán akad majd valami a Netflix 2024-es kínálatában, ami enyhíti a fájdalmukat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)