Hirdetés

A Squid Game 2. évadát, és több más idei tartalmát is megmutatta a Netflix

|

Ízelítőt kaptunk a streamingszolgáltató 2024-ben érkező filmjeiből és sorozataiból.

Hirdetés

Bár minden streamingplatformnak megvan a maga ütőkártyája, tartalomgyártás tekintetében a Netflix emelkedik ki, elképesztő mennyiségű film és sorozat formálódik jelenleg is a vállalatnál. Januárban már sikerült kiadniuk néhány nagy durranást, hiszen a Nem versz át és a Griselda is a szolgáltatás toplistájának élén trónol, és még rengeteg mindenre számíthatnak idén az előfizetők. 

A 2024-es kínálatból már eddig is csepegtetett információkat és előzeteseket a Netflix, ám most egy külön videót szánt annak, hogy rövid betekinést nyújtson a közelgő produkciókba.

A több mint 3 perces kedvcsináló legérdekesebb része a Squid Game, avagy magyarul Nyerd meg az életed második évadának teasere, de megmutatkozik benne többek között Az Esernyő Akadémia fináléja, A Bridgerton család következő szezonja, az Avatár - Az utolsó léghajlító adaptációja, a sci-fi rajongóknak szánt A 3-test-probléma, valamint a Rebel Moon 2. része és Axel Foley visszatérése is. 

Hirdetés

A látottak közül az Avatár - Az utolsó léghajlító debütál leghamarabb, már február 22-től nézhetjük, de nem sokkal azután, március elsején jön Adam Sandler sci-fije, Az űrhajós, 8-án csatlakozik Millie Bobby Brown fantasy-je, A hercegnő és a sárkány, illetve márciusban érkezik az Úriemberek sorozat is. 

Ti miket fogtok biztosan megnézni a bemutatott tartalmak közül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)