Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor jön Millie Bobby Brown fantasy akciófilmje a Netflixre

|

A hercegnő és a sárkány trailerét már korábban megkaptuk.

Hirdetés

A Netflix novemberben a Geeked Week nevezetű esemény keretében mutatta be hogy milyen újdonságokkal készül a jövőre nézve, és a felhozatalt erősítette a Damsel, vagyis magyarul A hercegnő és a sárkány című fantasy akciófilm is, amely alaposan szembemegy a klasszikus tündérmesékkel és a "boldogan éltek, amíg meg nem haltak"-kal.

A Juan Carlos Fresnadillo (Betolakodók, 28 héttel később) által rendezett filmben a jóképű trónörökös valójában nem is szereti a hercegnőt, csakis azért veszi el a lányt, hogy a királyi család régi adósságának fejében feláldozhassák őt a sárkánynak. Be is vetik a lányt a bestia barlangjába, csakhogy a hercegnőt nem olyan fából faragták, hogy beletörődjön a sorsába.

Hirdetés

A főszerepben a Netflix egyik sikersorozatával, a Stranger Thingsszel befutó Millie Bobbie Brownt láthatjuk, aki számos projekttel igyekezett megmutatni, hogy sokkal több Tizenegynél, amiben a maga a streamingplatform is támogatja őt, hiszen náluk valósult meg az Enola Holmes 1-2 is. Brown mellett A hercegnő és a sárkányban olyan színészek bukkannak majd fel, mint a herceget játszó Nick Robinson (Jurassic World, Kszi, Simon), valamint Robin Wright (Wonder Woman, Kártyavár), Angela Bassett (Fekete Párduc, Amerikai Horror Story) és Ray Winstone (A tégla, Beowulf). 

A film premierjéről eddig annyit árult el a Netflix, hogy 2024-ben várható, most viszont egy új plakát kíséretében leleplezte a pontos dátumot: az előfizetők 2024. március 8-tól nézhetik. 

Mindez egészen jól hangzik, de óvatosságra ad okot, hogy a forgatókönyvet A titánok haragját és a Halálos iramban 10-et jegyző Dan Mazeau készítette, ami nem túl jó ajánlólevél. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)