Hirdetés

Nevetni fogsz, ha megtudod, miért nem látta még a Sárkányok házát a Trónok harca sztárja

|

A Jamie Lannister megformálójaként híressé lett Nikolaj Coster-Waldau már a főcím alatt kikapcsolta az első részt.

Hirdetés

Bár a dán színész ígéretes pályafutása rögvest egy főszereppel indult az 1994-es Éjjeli játszmában (a thrillerből készült egy amerikai remake is Ewan McGregorral), és azóta is számos skandináv, sőt tengerentúli filmben és sorozatban láthattuk, a nevét igazából a Trónok harcának köszönhetően jegyezte meg a világ. Az HBO történetének legsikeresebb produkciójában nyolc évadon át alakította a nem mindennapi jellemfejlődésen átesett Jamie Lannistert.

Dacára annak viszont, hogy ilyen sokáig volt része az életének a George R. R. Martin által megálmodott karakter, a mai napig egyetlen epizódot sem látott a Trónok harca első spin-off sorozatából, a Targaryen ház belharcait feldolgozó Sárkányok házából. Ennek, mint kiderült, meglepően mulatságos oka van.

Hirdetés

A Jennifer Garnerrel közösen forgatott új minosorozatát, a The Last Thing He Told Me-t (április 14-én rajtol az Apple TV+-on) promózó Nikolaj Coster-Waldau a TheWrap újságírójának meggyónta, hogy egyszer nekifogott ugyan az első évadnak, de hamar vége szakadt az ismerkedésnek.

"Egyik nap nekiláttam, megnéztem a főcímet és teljesen összezavarodtam, mert a zene ugyanaz volt [mint a Trónok harcáé], és persze maga a főcím is nagyon hasonló. Úgy voltam vele, hogy ez túlságosan is ismerős."

Ezen a ponton be is dobta a törülközőt, ám arról szó sincs, hogy bármilyen ellenérzéssel viseltetne a Sárkányok háza irányában, sőt ellenkezőleg, örül annak, hogy a rajongók kedvezően fogadták. Emellett megígérte, hogy egyszer majd megnézi, de úgy döntött, hogy ad neki pár évet, hogy majd egyszerre tudja ledarálni az egészet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)