Hirdetés

Nem találod ki, hogy ki lesz az Amerika Kapitány 4 szupergonosza

|

A Marvel bejelentette a Captain America: New World Orderrel kapcsolatos egyik legfontosabb információt: hogy ki lesz Sam Wilson első nagy ellenfele.

Hirdetés

Steve Rogers lerakta a pajzsot, azt pedig Sam Wilson vette át az MCU-ban. A Sólyom és a Tél Katonája során Anthony Mackie karaktere megtanult együtt élni új titulusának súlyával, és elfogadni a tényt, hogy mostantól ő maga az Amerika Kapitány.

Az első igazi bevetése Kapitányként a Captain America: New World Order lesz, ahol egy régi-új fenyegetéstől kell majd megmentenie a világot. Ezt a szupergonoszt még mi sem láttuk jönni.

Hirdetés

A Disney ugyanis előkaparta a 2008-as Hihetetlen Hulk egyik karakterét. A Screen Rant jelentése szerint Sam első nagy ellenfele a Tim Blake Nelson által játszott Samuel Sterns lesz, vagyis a Leader.

A Sternnel a 2008-as filmben történt baleset már önmagában úgy tűnt, hogy egy folytatáshoz készíti elő a terepet, de a Hulk sztorija aztán nagyon elkanyarodott az akkori eseményektől. Úgy néz ki, hogy az MCU jövőjében végül minden szál összeszalad majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)