Hirdetés

Nem Piedone lesz a Piedone-sorozat főszereplője – forgatási képeken Palmieri

|

A Gomorra széria sztárja lép Rizzo felügyelő, azaz Piedone nyomdokaiba.

Hirdetés

Bud Spencer nemcsak a Terence Hillel közös pofonosztásainak köszönheti népszerűségét, hanem például a Piedone-filmeknek is. Hazánkban pedig különösen nagy kultusz övezi Spencert (és Hill-t), így a magyar rajongók sokkal érzékenyebben reagálnak a kedvencünk örökségét érintő hírekre: nem véletlen hát, hogy nagy volt a felháborodás, amikor a Netflix remake-elte a Különben dühbe jövünket, majd kiderült, hogy Sky Studios sorozatot készít a Piedone-sztorik alapján.

A főszerepre a Gomorra és Fargo szériákból ismert Salvatore Espositót nézték ki, és már akkor egyértelművé tették, hogy Esposito nem Rizzo felügyelőt, vagyis becenevén Piedonét alakítja, hanem annak egyik tanítványát, Vincenzo Palmierit, aki mestere szellemi örököseként tér vissza Nápolyba, hogy nem éppen hagyományos módszereivel szembenézzen a múltjával és a rosszfiúkkal. 

Hirdetés

A Hamburger Allgemaine számolt be róla, hogy jelenleg a hamburgi kikötőben forgat a Piedone-sorozat stábja, és sikerült is lekapni a Palmierit megformáló Salvatore Espositót. Az oldal külön kitért rá, hogy a karakter - elődjéhez hasonlóan - nem szereti a fegyvereket, szóval ezúttal is számíthatunk nagy bunyókra, bár erre az alábbi képeken még semmi sem utal. A produkció olyan helyszíneken rögzített jeleneteket, mint a Jan-Fedder-Promenade, az Überseebrücke és a Michaelisbrücke. 

A Piedone munkacímen készülő sorozat - amelyből egyelőre négy részt rendelt be a Sky Italia - forgatókönyvét Peppe Fiore (Az ifjú pápa, Ne ölj!) írta, a rendezést Alessio Maria Federici (Maradj tőlem távol, Vacsora négy főre) vállalta, és külön érdekesség lehet a Bud Spencer-rajongóknak, hogy a 2016-ban elhunyt színész fia, Giuseppe Pedersoli is fel fog bukkanni benne Silvia D'Amico (Nem vagyok gyilkos, A vendég) és Christiane Dollmann (Fák jú, Tanár úr! 3.) mellett. 

Ti adni fogtok neki egy esélyt?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)