Hirdetés

Nem meglepő, hogy melyik sorozat lett a legnépszerűbb a magyar Netflix-nézők körében 2024 első napjaiban

|

Ha fociról, vagy romantikáról van szó, akkor a hazai közönség könnyen kapható, de az első helyet most egy közönségkedvenc sorozat újabb vadhajtása érdemelte ki.

Hirdetés

Gyorsan lefutottak az ünnepek, így a karácsonyi filmek és sorozatok is a semmibe vesztek, a közönség visszatért az örök kedvenc témákhoz, ennek köszönhetően igen színes és változatos szériákat találunk a Netflix legnézettebb anyagai között Magyarországon.

Nem vagyunk meglepve azon, hogy a 2022-es FIFA Vb csapatainak történetét és küzdelmét bemutató A világbajnokság csapatkapitányai előkelő helyet kapott 2024 első napjainak hazai toplistáján, de azért megelőzte a megjelenése óta erősen futó Én és a Walter fiúk, az aranyérem ugyanakkor egy régi kedvenc új történetszálának jutott.

Természetesen A nagy pénzrablás: Berlin című sorozatról van szó, amely december 29-én rajtolt el a Netflixen, és pár nap alatt - többek közt - nálunk is első helyre küzdötte fel magát, sőt, még az eredeti Money Heist szériát is visszahozta a legnézettebb alkotások közé a Pedro Alonso által megformált Berlin karaktere és saját sztorija. Ha kedvet kaptál hozzá, ide kattintva máris elkezdheted nézni

Hirdetés

Íme a jelenleg Magyarországon legnézettebb sorozatok toplistája:

  1. A nagy pénzrablás: Berlin
  2. Én és a Walter fiúk
  3. A világbajnokság csapatkapitányai
  4. A sötétség teremtménye
  5. A korona
  6. Totál KO
  7. Ricky Gervais: Armageddon
  8. A nagy pénzrablás
  9. Látszólag normális
  10. Pokémon Concierge

Ti mit daráltok éppen? Mit ajánlanátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)