Hirdetés

Nem csupán a humor miatt töri át She-Hulk a negyedik falat

|

A rendező elmondása alapján több nagy meglepetésre is számíthatnak majd a nézők.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon rengeteg újdonság derült ki a Marvel Cinematic Universe előrelátható jövőjével kapcsolatban, így többek között megtudtuk, milyen filmek és sorozatok érkeznek az 5. és a 6. fázisban, illetve pár részlet is kiderült a hamarosan debütáló szériákról. Az egyik ilyen a She-Hulk: Attorney at Law, ami pár hét múlva, augusztus 17-én debütál a Disney+ kínálatában.

A She-Hulkot az első trailer láttán sokan kritizálták a CGI miatt, viszont a digitális megoldásokon azóta már javítottak a készítők. A történetmeséléssel kapcsolatban pedig kiderült, hogy az MCU-alkotásoktól szokatlan módon a sorozat át fogja törni a negyedik falat, vagyis a szereplők meg fogják szólítani a közönséget.

Hirdetés

Deadpool jellemzően a humoros megjegyzésekkel szokott kiszólni, és a legtöbb rajongó a She-Hulk esetében is arra számított, hogy csak a poénkodás kedvéért törik meg a negyedik fal. Ennél viszont több jelentősége lesz a megoldásnak. A sorozat társrendezője, Kat Coiro egy interjúban elmondta, hogy az ehhez kapcsolódó bejelentés sok kérdést vetett fel, ugyanakkor nem csupán a viccek miatt, hanem komoly mondanivalók apropóján is kiszólnak a nézőkhöz a karakterek. Coiro hozzátette, hogy részleteket nem árulhat el, de azt elmondhatja, hogy nagyon szórakoztató lesz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A She-Hulk címszereplője, Tatiana Maslany is nyilatkozott a témával kapcsolatban - ő megjegyezte, hogy a töréseknek lesz többletjelentése, és meg fog jelenni, hogy érzi magát a szokatlan közegben a karaktere. Ahogy elmondta, nemcsak azt láthatjuk majd, ahogy az ügyvédnőként mozog az MCU világában, de érdekes lesz azt is látni az ő szemszögéből, hogy mekkora figyelmet von majd magára az utcákon She-Hulk.

A sorozat augusztus 17-én debütál a Disney+-on. Ti mit vártok a She-Hulk: Attorney at Law történetétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)