Hirdetés

Nem akárki játszaná el az öreg Supermant egy ikonikus sztoriban

|

Miközben pörögnek a pletykák Gunn készülő Superman filmjéről, egy közönségkedvenc színész fontos szerepre jelentkezik.

Hirdetés

Bruce Campbell rengeteg izgalmas szerepet játszhatott el hosszú karrierje során, és egy pillanatra a szuperhősök világába is betehette a kislábujját Sam Raimihez fűződő barátságának köszönhetően - a Doctor Strange az őrület multiverzumában moziban bukkant fel ugyebár. Ettől függetlenül igazi főszerepet eddig nem kapott még a műfajban, de ha rajta múlna, akkor ez változna.

Mindez a Kingdom Come képregényekhez kapcsolódik. Egy meglehetősen sötét sztoriról van szó, amiben egy megkeseredett, rengeteg tragédiát megélt Superman adja át a stafétát egy másik Supermannek és a szuperhősök egy új generációjának.

Hirdetés

A téma meglehetősen stimmelne: James Gunn épp azon dolgozik, hogy munkásságával maga mögött hagyhassa Zack Snyder sötétebb DCEU-ját, és egy új Supermant mutathasson be a világnak. Ha hozzáadjuk ehhez a tényt, hogy Gunn a Kingdom Come füzetek egyik borítóját használta egy poszthoz, láthatjuk, hogy miért olyan népszerű feltételezés, hogy a Superman: Legacy a '96-os füzetek alapján készül.

Ezt követően egy DC-rajongó rátweetelt Bruce Campbellre, láthatóan azt sugallva, hogy a színésznek jól állna az öreg szuperhős szerepe. Campbell pedig lelkesen a következőt válaszolta:

"Már küldöm is nekik a számomat."

Nyilván azt sem tudjuk jelenleg, hogy egyáltalán mi a Legacy mozi alapja, és azt sem, hogy ki alakíthatja majd Supermant, de alapvetően szívesen megnéznénk Campbellt egy idősebb verzió szerepében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)