Hirdetés

Nem a Peacemaker-sorozat James Gunn egyetlen készülő DCEU-s projektje

|

Van még egy meglepetés a rendező tarsolyában.

Hirdetés

A Warner és a DC filmes univerzum hatalmasat húzott a Galaxis Őrzőit is megfilmesítő James Gunn szerződtetésével, hiszen a nyáron bemutatott The Suicide Squad - Az öngyilkos osztagot imádták a kritikusok, és az HBO Max Streaming platform egyik legnézettebb attrakciója lett.

A direktor következő nagy dobása a reboot mellékszálaként készülő Peacemaker-sorozat lesz, melynek trailerét zárt körben már le is vetítették, az október 16-i DC FanDome online mustrán pedig mi is láthatjuk majd. Nemrég azonban kiderült, hogy Gunn egy harmadik DC-s projektet is kalapál.

Hirdetés

Erről néhány napja az Instagramon nyilatkozott egy kérdésre adott válaszában, melyben csak annyit árult el, hogy a munka még nagyon korai szakaszban jár, s hogy nem is kerül majd említésre a DC FanDome-on. Később pedig ismét megerősítette a dolgot a Twitteren: "Igen, egy másik DC-s projekten is dolgozom a Peacemaker mellett." -írta a rendező egy rajongói posztra reagálva.

Hogy mi lehet ez a titokzatos projekt, arról nyilván sejtelmünk sincs, de izgatottan várjuk, hogy többet is megtudhassunk róla.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)