Hirdetés

Négy új szereplő is bemutatkozott a Witcher 3. évadából

|

A könyvekből ismert karakterek mellett egy teljesen új szereplőről is lerántotta a leplet a Netflix, akit a Vaják harmadik évadában láthatunk majd.

Hirdetés

Nemrég elkezdődött a Netflix-féle Vaják harmadik évadának forgatása, és hiába igyekeznek az alkotók megőrizni a kíváncsiskodó szemek elől, mi minden történik majd a friss epizódokban, vannak olyan részletek, amiket szinte lehetetlen titokban tartani.

A munkába igyekvő színészeket például nehéz nem kiszúrni, így az alkotók inkább maguk lepleztek le négy új szereplőt, akik kapcsán elmondták azt is, milyen karaktereket személyesítenek majd meg a harmadik szezonban. Ebből pedig több esetben arra is lehet következtetni, milyen történetszálakat dolgoz majd fel a következő évad.

Hirdetés

Elsőként viszont egy olyan szereplőről rántotta le a leplet a Netflix, akit még sem a könyvekben, sem a játékokban nem láthattunk. Gallatin egy Scoia'tael csapatot vezet, akik Nilfgaard oldalán harcolnak, a kapcsolódó Twitter-bejegyzés szerint a céljai kapcsán Francescával kerül majd összetűzésbe az újonnan kitalált karakter. A szerepet Robbie Amell kapta, akit a CW-féle The Flash sorozat mellett több Scooby-Doo filmben is láthatott a közönség, de leginkább az A kiválasztottak és a Feltöltés című sorozatok hoztak neki ismertséget.

A Netflix következőként megerősítette, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően érkezik a sorozatba Milva, aki (kisebb spoilerek következnek) az eredeti Vaják könyvekben segít Geraltnak másodszor Ciri nyomára jutni. A brokiloni erdő kevés emberi lakójának egyikét a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában is szereplő Meng'er Zhang alakítja majd.

A harmadik színész, akinek a közreműködéséről beszámolt a Netflix, Hugh Skinner, aki a Hadisajtó, az A nyomorultak, és a Bolhafészek mellett a BBC saját működését parodizáló sorozatában, a W1A
-ban tűnt fel. Ő Vizimir király öccse, Radovid herceg szerepét kapja, akinek a szerepét talán a játékfeldolgozások jobban kidomborították, mint Sapkowski saját Vaják-történetei.

Végül kiderült, hogy megjelenik a könyvekből ismert, Patkányok nevű banda is, akik közül az egyik tagot, Mistle-t Christelle Elwin játssza majd. Az ő feltűnése - Milváéval együtt - azt sejteti, hogy a Vaják második évadának végén látott találkozás, amikor Geralt, Ciri, és Yennefer végre együtt lehetett, valószínűleg nem lesz hosszúéletű.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A trió minden bizonnyal még a harmadik szezon alatt újra szétszéled, hiszen két új karakter is akad, akik a könyvek története szerint akkor jutnak szerephez, amikor Geraltnak ismét kutakodnia kell Cintra hercegnője után.

Hogy mennyire követi majd szorosan a regények és novellák eseményeit a Netflix-féle Vaják harmadik évada, azt még nem igazán tudjuk, de a második évad kritikai, de főleg rajongói visszajelzései alapján úgy tűnik, sokan szeretnék, ha a harmadik évad kevesebb újítással adaptálná az alapanyagát. Az egyébként már biztos, hogy a Mistle és Ciri között kibontakozó románcot a showrunner, Lauren Schmidt Hissrich kicsit másképp szeretné bemutatni, mint Sapkowski.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)