Hirdetés

Napi büntetés: minimalista lemezborítók MS Painttel

|

Ezek a Painttel újrakreált lemezborítók eszméletlen kreatívan sikerültek. Annyira szörnyen néznek ki, hogy már szinte csodálatosak.

Hirdetés

A több mint beszédes nevű "Minimalist awful album art on ms paint and also avant garde haikus" Facebook oldal pár óránként ontja magából az újabbnál újabb Paint csodákat. Minden képük egy-egy híres lemezborítót dolgoz fel, MS Paint stílusban. Ezt látni kell.

Facebook oldaluk galériájában rengeteg gyöngyszemre lelhet az aki nem sajnálja a görgetésre szánt időt, feltéve persze, ha fogékony az ehhez hasonló "művészetre". Párat mi is megmutatunk nektek, szigorúan a teljesség igénye nélkül. Vannak közöttük jobban és kevésbé kidolgozott darabok is, de az leszögezhető, hogy egyaránt nagyon ötletes megoldások születtek.

Kommentbe jöhetnek a ti kedvenceitek az oldal galériájából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)