Hirdetés

Nagyon menő képregényes posztert kapott a The Mandalorian szezonnyitója

|

Egy rajongó képzelte el, hogy milyen lenne az évadindító epizód egyik jelenete, ha a Marvel Comics képregényeiben szerepelne.

Hirdetés

Berobbant a The Mandalorian második évada és az első rész alapján úgy tűnik, hogy hozni fogja a korábbi szezon minőségét. Persze a rajongók sem tétlenkedtek és azonnal el is kezdtek igazán menő alkotásokat készíteni Din Djarin (Mando) és bébi Yoda legújabb kalandjához. Most valaki az új epizód egy ikonikus jelenetét "képregényesítette".

Minimális spoilerek következnek, tehát aki még nem látta az új részt, de szeretné megnézni, az térjen vissza a pótlása után. 

Hirdetés

Anélkül, hogy nagyon belemerülnénk a nyitóepizód cselekményébe, annyit kénytelenek vagyunk elárulni, hogy Din és bébi Yoda egy legendás krayt-sárkány nyomába erednek, ez pedig megihlette a dvlgz nevű Instagram-felhasználót, aki egy Marvel képregényfüzet borítóján ábrázolta a szóban forgó jelenetet. Az alkotás tökéletesen átadja a Star Wars képregényfüzetek hangulatát, középpontjában pedig Mando, bébi Yoda és a krayt-sárkány áll:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@dvglzv által megosztott bejegyzés,

Kifejezetten érdekes, hogy az új szezonban felbukkannak korábbi alkotások szereplői és lényei, de persze akadnak itt új karakterek is.

Nektek hogy tetszett a szezonnyitó epizód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)