Hirdetés

Nagy leszámolást ígér a Cobra Kai 5. évadának új előzetese

|

Hamarosan indul a Cobra Kai sorozat 5. felvonása, ehhez kaptunk most egy új, magyar feliratos kedvcsinálót.

Hirdetés

Pár héten belül már indul is a netflixes Cobra Kai sorozat ötödik évada, ennek kapcsán tett most közzé egy új előzetest a streaming szolgáltató. A friss videó pedig egyértelművé teszi, hogy az új szezonban a tét is emelkedik,  Terry Silvernek ugyanis feltett szándéka, hogy kiterjessze a Cobra Kai birodalmat.

Mindeközben (és most némi spoiler következik) John Kreese börtönben van, Johnny Lawrence elfordult a karatétól és inkább az általa okozott kárt szeretné helyreállítani, így Daniel LaRussónak nincs más választása, egy régi barát segítségét kell kérnie.

Hirdetés

A Cobra Kai sorozat igazi közönségkedvencnek számít már az indulás óta, és mérget mernénk rá venni, hogy a folytatás sem marad majd el a korábbi évadoktól. 

Az új szezon szeptember 9-től látható, kizárólag a Netflix műsorán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)