Hirdetés

Most épp nagyon olcsó, de nemsokára alaposan megdrágul a Disney+

|

A Disney streamingszolgáltatásának ára is emelkedik, és ez egy hirdetésből derült ki.

Hirdetés

Sajnos minden szolgáltatást utolér előbb-utóbb az áremelés. A videojátékok esetében a PlayStation Plus és a Game Pass is drágább lett, a zenék kapcsán a Spotify és a YouTube Premium megtartása érdekében is mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk, és természetesen nem maradhatnak ki a filmeket és sorozatokat kínáló streamingszolgáltatások sem, amiknél több vállalat is a reklámokkal tűzdelt olcsóbb csomag bevezetésével próbálta meg áthidalni a dolgot. 

Többe kerül az AppleTV+, valamint az HBO Max (külföldön már csak Max) is, és már májusban kiderült, hogy mivel gyors ütemben veszíti el előfizetőit, a Disney+ is áremelésre fog kényszerülni, pár hete pedig azt is megtudhattuk, hogy Európát is eléri ez a jelszómegosztás tiltásával együtt

Hirdetés

Hogy a magyar előfizetőket ez mikor és mennyiben érinti, az hivatalosan nem derült ki, nem kaptak értesítő e-mailt, viszont a hivatalos Disney+ honlapon megjelent egy reklám, ami akciós előfizetési lehetőséget kínál, amivel szeptember 6. és szeptember 20. között lehet élni, és az apró betűs részben rejtették el a turpisságot. A szöveg alapján az első három hónap csak 600 forintba kerül (az éves csomag pedig mindösszesen 24 900 forintba), majd

"három hónap elteltével az előfizetés automatikusan megújul az akkor érvényes 3090 Ft-os havi előfizetési díjjal". A vállalat jelenleg 2490 forintot emel le havonta a bankszámlánkról a Disney+-ért, szóval ez 600 forintos drágulást jelent. 

Ezzel a Disney+ már megközelíti a Netflix középső csomagját, a 3490 forintos Standardot is. Hogy mennyien fognak ennek hatására elpártolni a Disney streamingszolgáltatásától, az jó kérdés, de az ajánlat végén meggyőzésképpen feltüntetésre került két közelgő premier is (a Pixar újdonsága, az Elemi szeptember 13-án, a Loki 2. évada pedig október 6-án kerül fel a platformra). 

Ti meg fogjátok tartani 3090 forintos havi díjjal is a Disney+ előfizetéseteket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)