Hirdetés

Mit kell tennünk azért, hogy visszatérjen a Batman Beyond?

|

Az animációs film és sorozat egyik alkotója választ adott a kérdésre.

Hirdetés

Andrea Romano szereposztó rendező szerint rajongóként érdemes lehet újabb Batman Beyond animációs filmért vagy sorozatért kampányolni, elvégre a stáb is nyitott lenne a folytatásra.

A hozzájuk intézett kérdés egészen pontosan úgy hangzott el az e hétvégi IGN Fan Festen, miszerint várható-e valamikorra újabb évad, vagy akár újabb film a Batman Beyondhoz. Romano erre azt felelte: attól függ, mennyire követelik azt a rajongók, hiszen akár odáig is eljuthat a dolog, hogy egy ponton már a stúdió, "a Warner Bros. is hülye lenne nemet mondani" követelésükre.

Hirdetés

"Kezdjenek el tehát kampányolni érte, tudassák csak a Warner Brosszal, hogy erre vágynak"

- javasolta Romano, hozzátéve, ők, az alkotók is akarnak folytatást, elvégre mindenki aktívan ténykedik és rendelkezésre is tudna állni.

Mind az 1999-2001 között futott animációs szériában, mind az egész estés, 2000-es A jövő Batmane: Joker visszatérben Will Friedle-t hallhattuk mint a Terry McGinnis-féle, valamint Kevin Conroyt mint a Bruce Wayne-féle Batman. Ők ketten az ezt követő években is több alkalommal visszatértek a DC-hez, Friedle nem is csak Batmanként, Conroy pedig ugyebár már korábban is hangját kölcsönözte a karakternek, azon felül pedig videojátékokban, sőt, az Arrowverse-féle Batwomanben, a Végtelen Világok Krízise crossover keretein belül még élőszereplős formában is közreműködött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)