Hirdetés

Megvan a Jurassic World 4 új rendezője, jó kezekbe kerültek a dinoszauruszok

|

Ha a Zsivány Egyes volt a kedvenc Star Wars-filmetek, akkor nincs miért aggódnotok.

Hirdetés

A Jurassic World szériát nem akarja elengedni a Universal, ami abszolút érthető annak tükrében, hogy mindhárom film egymilliárd dollár feletti jegybevétellel zárt. A stúdió olyannyira meg akarná tolni a franchise szekerét, hogy a negyedik részt már jövőre a mozikba küldené. A probléma ezzel csak az, hogy még a színészek sincsenek meg egy olyan nagyszabású produkcióhoz, ami hosszas forgatási és utómunkálatokat igényelne.

A 2025-ös tervezetet leszámítva azért vannak izgalmas hírek a projekt körül. David Leitch, a film eredeti rendezője teljesen mást szeretett volna kihozni a sztoriból, mint amit a Universal elvárt volna, így a páros elvált egymástól. A helyére most egy új rendező került.

Hirdetés

Nem másról van szó, mint Gareth Edwardsról, akinek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet is köszönhettük. Edwards nem riad vissza attól, ha hatalmas franchise-ok jövőjét kell terelgetnie, hamar igent mondott a lehetőségre, hogy ő rendezheti a Jurassic World következő felvonását.

"Épp pihenőre mentem volna, és el akartam kezdeni megírni a következő ötletemet egy új filmhez. Ez volt az egyetlen projekt, aminek kedvéért eldobtam volna mindent, és azonnal fejest ugrottam volna a vállalkozásba. Imádom a Jurassic Parkot. Az első film szerintem filmművészeti remekmű. Ez a projekt számomra olyan, akár egy megvalósult álmom."

A Collidernek adott interjújában Edwards nagyon izgatottnak tűnt, így bízunk benne, hogy a következő felvonás igazán érdekes kalandon kalauzolja végig a nézőket, és nem okoz majd csalódást. A rendező és az író személye ezzel már meg is van, innentől már csak az a kérdés, hogy kik játsszák majd a főbb szerepeket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)