Hirdetés

Megvalósulhat a Fűrész 11?

|

Két producer is nyilatkozott arról, hogy folytatódhat-e a Fűrész 10.

Hirdetés

Nálunk október 5-én kerül mozikba a brutálisnak ígérkező Fűrész X., amely nem a Spirál: A Fűrész hagyatéka spin-off sztoriját viszi tovább, hanem visszatér az eredeti szériához egy kis múltidézést tartani: az új rész ugyanis az első és második film között játszódik.

Bár mi csak pár nap múlva láthatjuk, hogy mihez kezdtek ezzel a csavarral, egyes régiókban - például az Egyesült Államokban - már játsszák a horrort, és nagy sikere van: közel 30 millió dollárnál tart globálisan, amivel már sikerült is elérnie azt az összeget, amiből készült, szóval biztató a helyzet.

Hirdetés

Ilyen esetben mindig rögtön felmerül a folytatás lehetősége, és a Fűrész X. sem úszta meg ezt. Két producer is nyilatkozott a lehetőségről: Oren Koules a Dexertónak adott interjújában elmondta, hogy nagyon babonásak, ezért nem kezdenek el gondolkodni a Fűrész 11-en, vagy bárhogy is nevezzenek egy következő részt, amíg meg nem jelenik az aktuális darab - viszont fogadni merne rá, hogy lesz.

Mark Burg társproducer hozzátette: a Fűrész X. úgy ér véget, hogy a közönség tudni akarja majd, mi történik, egyfajta cliffhanger befejezésről van szó. Burg szerint pedig már csomó színész felhívta őket a széria múltjából, hogy jöhetnek-e és szerepelhetnek-e a következő részben. A tizedik film rendelkezik egy stáblistás jelenettel is, amely előrevetíti, hogy mire számíthatunk a folytatásban. 

Innentől spoileresen folytatjuk, szóval csakis akkor olvassatok tovább, ha nem érdekel, hogy lelövünk egy meglepetést, vagy térjetek vissza, ha már láttátok a Fűrész X-et.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szóval a jelenet a stáblista közepén kapott helyet, és John "rákbeteg társát", Henry-t láthatjuk benne, aki részt vett Kramer átverésében: aztán jön a csavar, a férfi mögött megjelenik Jigsaw második asszisztense (Amanda után), a leghírhedtebb segédje, Mark Hoffman nyomozó. Ez alapján Kramernek még vannak befejezetlen ügyei, amikhez komoly segítséget kaphat a két segítőjének köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)