Hirdetés

Meglepően jól teljesít a Godzilla x Kong: Az új birodalom, akár még a legsikeresebb szörnyes filmmé is válhat

|

Ha minden úgy halad, ahogy eddig, akkor hamarosan a Godzilla x Kong: Az új birodalom lehet a MonsterVerse legerősebb darabja.

Hirdetés

Godzilla x Kong: Az új birodalom hatalmas sikert aratott a nyitóhétvégéjén, de azon túl is szépen pörgeti a számokat. Ahogy teltek a hetek, úgy csökkentek a bevételek (ez mindig így szokott lenni), de közel sem olyan tempóban, mint hittük volna: a produkció még mindig stabilan hozza a dollármilliókat hétről hétre. A Warner Bros. és a Legendary MonsterVerse szériájának ötödik felvonása már a 2014-es Godzillát is lenyomta.

A 188 millió dolláros amerikai, és 358 millió dolláros globális eredményeivel a Godzilla x Kong: Az új birodalom eddig összesen 546 milliót hozott össze. Ezzel sikerült lehagynia a Godzilla 530 milliós végeredményét, és alig 22 milliónyira van a Kong: Koponya-szigettől. A MonsterVerse eddig legnagyobb bevételét ez utóbbi produkálta, így ha a Godzilla x Kong a következő hetekben is tartja a tempót, könnyedén a széria legsikeresebb darabjává válhat.

Hirdetés

Maga a MonsterVerse egyébként 2,5 milliárd dollárt hozott összesen. A szörnyes akciófilm franchise tehát azon kevés széria közé tartozik, ami valamelyest meg tudta közelíteni az MCU sikerét. Ezek után nem lennénk meglepődve, ha a Warner és a Legendary a padlóig nyomnák majd a gázpedált.

Mi mondjuk annyira nem voltunk oda ezért Az új birodalomért, ahogy ezt az alábbi videóban el is meséltük - az írott kritika itt olvasható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)