Hirdetés

Megkapta remélhetőleg tényleg utolsó előzetesét a Morbius mozi

|

Ha minden jól megy, márciusban már tényleg bemutatják a sanyarú sorsú Morbius filmet.

Hirdetés

Kevés mozit halasztottak el annyiszor, mint a Daniel Espinosa rendezői felügyelete mellett készült Morbiust. Többszörösen el kellett csúsztatni a filmet, és a Pókember: Nincs hazaút bemutatója miatt az is elképzelhető, hogy tartalmi változásokat is eszközöltek az alkotók idő közben - ez mondjuk nem fog már kiderülni. 

Mindenesetre most már kopogjuk le, és reménykedjünk abban, hogy tényleg nem állhat semmi a Jared Leto által alakított Morbius útjába. 

Hirdetés

A Sony Pókember-univerzumának harmadik filmje (az első kettő ugyebár a két Venom volt) 2022. március 31-én fog megérkezni a hazai mozikba, egyetlen egy hónapot kell tehát már csak valahogy kibírni. Továbbra sem tudjuk egyébként, mit keres a Sony saját világában az MCU-ban megismert Adrian Toomes, avagy Keselyű, akit itt is Michael Keaton kelt majd életre. Hamarosan tényleg minden kiderül! 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)