Hirdetés

Megérkeztek az első képek az Obi-Wan Kenobi sorozatból

|

Obi-Wan mellett számos más karakter is feltűnik az Entertainment Weekly által közzétett fotókon.

Hirdetés

Még több mint két hónapot várnunk kell arra, hogy újra Obi-Wan szerepében láthassuk Ewan McGregort a Disney+ kiválóan elnevezett sorozatában, az Obi-Wan Kenobiban, hiszen a premiert május 25-ére ütemezték be, és a hagyományoknak megfelelően akkor még csak az első rész fog felkerülni a streaming szolgáltató kínálatába. Mivel nekünk hivatalosan nyárig kell várnunk a startra, lehet, hogy az utolsó részeket már a világpremierrel egy időben, hivatalos úton nézhetjük meg.

Hogy egy kicsit fokozódjon a hype, az Entertainment Weekly exkluzív fotókat közölt a sorozatból, és címlapra tette a mestert.

Hirdetés

Sajnos egyelőre Hayden Christensent nem láthatjuk, viszont a fotókon feltűnik a Revát alakító Moses Ingram, a barlangban magányosan szomorkodó és valami fura állatot etető McGregor, valamint láthatjuk Joel Edgertont, aki nem más, mint Owen Lars. A képeket megtaláljátok az alábbi galériában.

Nektek hogy tetszettek az eddigi Star Wars sorozatok? Várjátok már ezt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)