Hirdetés

Még többet mutat a 007 Nincs idő meghalni utolsó trailere, nálunk magyar felirattal nézhető

|

Úgy tűnik, hogy az MGM nem csúsztatja tovább Daniel Craig utolsó Bond-kalandját.

Hirdetés

Szomorú belegondolni, hogy eredetileg tavaly áprilisban kellett volna mozikba kerülnie a Nincs idő meghalni címre hallgató új James Bond filmnek, amelyben utoljára láthatjuk Daniel Craiget kémkedni, és egy darabig nem is fog utódot kapni.

2020 tavasza óta csak néha törte meg a premier tologatását egy-egy előzetes, miközben a film mögött álló stúdiók - élen az MGM-mel - folyamatosan pénzt veszítenek, a már egyszer bepörgetett marketing költségeiről nem is szólva. Lehetséges, hogy a várakozás hamarosan véget ér, ugyanis megkaptuk az utolsó kedvcsinálót.

Hirdetés

Az alábbi magyar feliratos trailer nem csupán vadonatúj jeleneteket mutat a Nincs idő meghalni akcióiból, de a történetbe is jobban belekóstolhatunk általa, elvégre van itt nekünk egy olyan karizmatikus és rejtélyes főgonoszunk, mint a Rami Malek által megformált Lyutsifer Safin, aki nem kevésbé halálos, mint a Skyfall Raoul Silvája (Javier Bardem) vagy a Spectre Blofeldje (Christoph Waltz). A sztori egyébként öt évvel játszódik a legutóbbi rész eseményei után, amikor Bond már visszavonult, azonban ez nem olyasfajta szakma, amit csak úgy maga mögött hagyhat. 

Ha semmi nem jön közbe, akkor a Nincs idő meghalni szeptember 30-án kerül a hazai mozikba Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes szereplésével. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)