Hirdetés

A James Bond rajongóknak egy darabig várniuk kell majd a Nincs idő meghalni után

|

Martin Campbell szerint súlyos döntések várnak majd a stúdióra, ezek meghozatala pedig időbe telik majd.

Hirdetés

Daniel Craig utolsó James Bond filmje nehezen akar eljutni a nézőkhöz. A COVID-19-nek köszönhetően a Nincs idő meghalni egy ideje már ücsörög a stúdiónál, de most úgy néz ki, hogy szeptember végén tényleg a mozikba kerülhet.

A film premierje után azonban rengeteg kérdés fog felmerülni a franchise körül, melyekre a válaszok csak évek múlva érkezhetnek meg.

Hirdetés

Daniel Craig és Martin Campbell új életet leheltek az akciósorozatba a 2006-os Casino Royale debütálásával, és egy sokkal realisztikusabb kémdrámát csináltak az egész franchise-ból. Ennek a James Bondnak azonban most lejár az ideje, a jövő pedig kétségessé vált.

"Szerintem a producerek most kiadják a Nincs idő meghalnit, aztán talán 3 év múlva jönnek a következővel. Új Bondra lesz szükség, akit be kell majd törni, aztán minden apróságot ki kell dolgozni. Szóval most, hogy Daniel lelépett, ki lesz utána? Ezt a kérdést is meg kell válaszolni."

Azt már tudjuk, hogy a Nincs idő meghalniban fel fog bukkanni egy új 007-es ügynöki Nomi néven, akit Lashana Lynch alakít majd, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő lesz a sorozat következő főhőse.

Lehet, hogy új Bondot kapunk, lehet hogy teljesen más irányba megy majd a széria, de akárhogy is, a folytatás egy darabig váratni fog magára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)