Hirdetés

Még nagyobb bajba került a Darylről szóló The Walking Dead spin-off

|

Az egyik főszereplő kiszállása után a showrunner is lelépett.

Hirdetés

A 11. szezon zárja le a 2010-ben debütált The Walking Dead sorozatot, de a tervek szerint találkozhatunk még a zombikkal és a túlélőkkal a képernyökön, hiszen több spin-off is jöhet a franchise-hoz.

Az egyik ilyen mellékágban eredetileg Daryl és Carol kapták volna a főszerepet, de nemrég az a hír érkezett, hogy az utóbbit alakító Melissa McBride visszalépett, ami nyilván nem jó hír a rajongóknak.

Hirdetés

Időközben a Deadline is friss infót hozott, ugyanis arról számolt be, hogy távozott a sorozat eredeti showrunnere, Angela Kang is, akinek a helyét elvileg David Zabel vette át. Kang állítólag azért adta át a helyét, mivel más projektre szeretne koncentrálni, de azért producerként besegít majd.

Habár a pozíciót a jelek szerint sikerült betölteni, érdemes megjegyezni, hogy Kang volt az, aki jó néhány évvel ezelőtt tulajdonképpen megmentette az akkor elég ramaty állapotú fősorozatot, miután a átvette a showrunneri teendőket Scott Gimple-től. A kilencedik évadtól kezdve tehát már az ő vezényletével készült a The Walking Dead, és ezt meg is érezhették a rajongók a minőségen.

A tervek szerint valamikor a következő hónapokban indulnak el a forgatások, és 2023-ban debütálhat a sorozat, de a változások miatt elképzelhető, hogy az egész csúszni fog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)