Hirdetés

Helstrom - kiderült, kik lesznek az egyik legújabb Marvel-sorozat főszereplői

|

A tervek szerint jövőre debütáló alkotást a Marvel Television és a Hulu viszik képernyőre.

Hirdetés

A Hulu ugyan kaszálta a Gabriel Luna főszereplésével tervezett Ghost Rider tévésorozatot, viszont a Marvel képregények pokoli történeteit a Helstrommal igyekeznek majd bemutatni.

Hirdetés

A Ghost Riderben először 1973-ban bemutatkozó Daimon Helstrom később több képregény-sorozatban is felbukkant, a 2019-es Strikeforce szériában pedig állandó szereplő lesz a karakter. A Hulu sorozatában Daimon mellett húga, Ana lesz a másik főszereplő. A testvérpárost Tom Austen és Sydney Lemmon fogják alakítani, és a történet szerint egy állítólagos sorozatgyilkos (a képregényekben a Sátán maga) gyerekei lesznek. Anyjukat, Victoria Helstromot Elizabeth Marvel fogja játszani.

Rajtuk kívül biztosan szerepelni fog még Robert Wisdom, June Carryl, Alain Uy és Ariana Guerra is. A sorozat executive producere és egyben showrunnere Paul Zbyszewski, aki nagyon pozitívan és bizakodóan nyilatkozott a színészgárdáról. A Helstrom történetéről egyelőre részleteket nem árultak el, viszont családi drámával megspékelt, sötét hangulatú sztorira számíthatunk.

Ti mit vártok a Marvel's Helstromtól, örültök, hogy újabb képregényfigurák elevenednek meg élőszereplős sorozat formájában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)