Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a 2024-re halasztott Dűne: Második rész új előzetese

|

Paul Atreides felveszi a harcot a Harkonnenekkel.

Hirdetés

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy a Warner végül nem fogja tartani a Dűne: Második rész idei premierdátumát, és augusztusban végül meg is érkezett a bejelentés, miszerint 2024 márciusáig tolják el Denis Villeneuve filmjét, eddig kell várnunk Paul Atreides visszatérésére.

Az okokat nem nehéz kitalálni, hiszen jelenleg is napról napra változik Hollywood mozis és sorozatos naptára a forgatókönyvírók és színészek sztrájkja miatt. A Dűne: Második rész mindenesetre már kész van, mindösszesen csak ki kell várnunk azt, hogy végre-valahára műsorukra is tűzhessék azt a mozik.

A várakozás nehézségeit enyhítendő most egy új, magyar szinkronos előzetest tudunk nektek mutatni.

Hirdetés

A filmben visszatér Paul Atreides (Timothée Chalamet), Lady Jessica (Rebecca Ferguson), Chani (Zendaya), Gurney Halleck (Josh Brolin), Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård), és Glossu Rabban (Dave Bautista), valamint bemutatkozik Christopher Walken, mint IV. Shaddam császár, Florence Pugh, mint Irulan hercegnő, valamint Austin Butler, mint Feyd-Rautha Harkonnen. 

A Dűne: Második rész a jelenlegi tervek szerint 2024. március 14-én fog megérkezni hozzánk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)