Hirdetés

Elhalasztották a Dűne: Második rész bemutatóját, idén már nem fogjuk látni

|

Még többet kell várnunk Paul Atreides visszatérésére, nem úszta meg a csúszást Denis Villeneuve filmje, a Dűne: Második rész.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy sajnos ez lesz a forgatókönyvírók és színészek hollywoodi sztrájkjának következménye, és végül tényleg beigazolódott ez a félelem: a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette, hogy az eredetileg 2023 novemberére tervezett Dűne: Második rész bemutatója csúszni fog, Denis Villeneuve új moziját végül csak 2024-ben kaphatják meg a nézők.

A film új amerikai premierdátuma 2024. március 15., nálunk minden bizonnyal 14-én fog megérkezni. Az okokat nem nehéz megfejteni.

Hirdetés

Jelenleg ugyanis minden forgatás áll Hollywoodban, a forgatókönyvírók és színészek sztrájkja miatt bizonytalan, mikor folytatódhatnak a munkálatok, ezzel pedig veszélybe került az összes jövőben tervezett bemutató időpontja. Éppen ezért kényszerültek olyan helyzetbe a stúdiók, hogy tolniuk kell a már elkészült filmeken is, hogy kicsit szellősebbé tegyék a mozis naptárjukat, és ne jussanak el odáig, hogy ellövök az összes puskaport, majd egészen egyszerűen egy darabig nincs mit bemutatniuk. 

Az sem mellékes, hogy a sztrájk miatt a színészek jelenleg nem vesznek részt semmilyen sajtóeseményen, interjún, népszerűsítő tévéműsor felvételén, vagy bármi hasonlón. Egy akkora produkciónak, mint a Dűne: Második rész pedig mindenképp szüksége van, hogy olyan sztárok promózzák, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh, Austin Butler, Javier Bardem, vagy Josh Brolin.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)