Hirdetés

Már magyar szinkronnal is megnézheted nálunk A Hangya és a Darázs: Kvantumánia új előzetesét

|

Scott Lang harmadik önálló filmje vezeti majd fel az MCU következő nagy főgonoszát Kang, a hódító személyében.

Hirdetés

Jóllehet, a rivális DC-nél sokkal jobb pozícióban van a Marvel filmes univerzuma, a hét mozifilmet felölelő negyedik fázist (és akkor még a Disney+-os sorozatokról egy szót sem ejtettünk) egy igazán komolyan vehető, Thanos-szintű fenyegetés híján látványos visszalépésként élték meg a rajongók. Ez azonban hamarosan megváltozhat a Loki szériában bemutatkozott Kangnek hála, aki a Bosszúállók közül elsőként a Hangya orra alá fog borsot törni. Ördögien csábító ajánlatának nehezen tudna bárki is ellenállni.

A Lovecraft Countryból ismerős Jonathan Majors által megformált Kanggel Scott Lang és társai a Kvantumvilágban futnak össze, amelynek titkait egy apró baleset következtében lesznek kénytelenek felfedezni.

Hirdetés

A hazai mozikban picivel több mint két hét múlva, február 16-án debütáló A Hangya és Darázs: Kvantumánia az időutazó antagonistán felül egy másik emblematikus gonoszt is rászabadít a világra.

Ti megnézitek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)