Hirdetés

Magából kikelve ordítozott Tom Cruise a Mission: Impossible forgatásán

|

A kiszivárgott hangfelvétel alapján a színész azokat a kollégákat fenyegette meg, akik nem tartották be a koronavírus miatt előírásokat.

Hirdetés

Tom Cruise egy ideje már nem csak főszereplője, de producere is a Mission: Impossible filmeknek, így érthető módon meglehetősen szívén viseli, ha a jelenleg is forgó hetedik rész késik. Márpedig a forgatásokat egyszer már le kellett állítani a koronavírus miatt, egyszer pedig egy rosszul sikerült robbanás hátráltatta a munkálatokat. Egy frissen kiszivárgott hangfelvétel alapján Cruise vasszigorral uralkodik a forgatásokon.

Arról már évek óta szólnak pletykák, hogy Tom Cruise nem éppen egy könnyen kezelhető ember, és az is biztos, hogy a Mission: Impossible 7 csúszásai sem segítenek a hangulatán.

Hirdetés

Most a The Sun magazin tett közzé egy hozzájuk eljuttatott felvételt, melyen a színész magából kikelve kiabál két kollégával:

"Minden kiba**ott stúdióval telefonálgatok esténként; producerekkel, biztosítási társaságokkal és ők most minket figyelnek, hogy megcsináljuk a filmjeiket. Munkahelyek ezreit teremtjük, ti balfa**ok. Soha többet nem akarok ilyet látni. Soha!"

- hallható a felvételen, melyen kirúgással is megfenyegeti az érintetteket.

A beszámolók szerint Cruise-nál azután szakadt el a cérna, mert meglátta, amint két kolléga a megengedett egy méternél közelebb áll egymáshoz egy monitor előtt a Warner Bros. stúdiójában.

A színész egyébiránt nagyon elkötelezett a COVID-19 megállítása mellett: saját vagyonából nagyjából 200 millió forintnyi összeget áldozott arra, hogy a film stábja egy régi óceánjárón lehessen elszállásolva, hogy minél kisebb kockázatnak legyenek kitéve.

A stúdió egyelőre nem kommentálta a felvételeket. A Mission: Impossible 7 premierdátuma jelenleg 2021. november 19-re van kitűzve, feltéve, hogy a munkálatokat semmi egyéb nem hátráltatja a továbbiakban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)