Hirdetés

A Lucasfilm tagadja a spin-off filmek kaszálásának hírét

|

A Disney továbbra is menetel előre a terveivel, és tagadja a közelmúltban felröppent pletykákat.

Hirdetés

Tegnap felröppentek új pletykák miszerint a Diseny és a Lucasfilm egyelőre szünetelteti a spin-off filmek gyártását a Solo eredményei miatt. Az ABC News utánakérdezett ennek egy Lucasfilmes forrásánál, és a hírek szerint a pletyka alaptalan volt.

Hirdetés

Egyelőre úgy néz ki, hogy mind a Boba Fett film, mind az Obi-Wan Kenobi film biztonságban van.

"A Lucasfilm elmondta az ABC News riporterének, hogy még mindig dolgoznak több, még be nem jelentett Star Wars filmen. Ezek a projektek függetlenek a már bejelentett Rian Johnson trilógiától, és a David Benioff és D.B. Weiss által vezetett projekttől."

Mivel a Lucasfilm hivatalosan sosem jelentette be se a Boba Fett filmet, se az Obi-Want így jó eséllyel ezekről van szó. Tehát nem kell aggódni, Solo nem gáncsolta ki a spin-off projekteket, már ha aggódott ezért valaki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)